Oneness Nordic

Webcast med Sri AmmaBhagavan den 21 dec, 2012

I både gamla och nya kulturer, har stora mystiker och mästare talat om en kommande tidsålder för mänskligheten där vi tillsammans som mänsklig art går in i högre medvetandetillstånd. 21 december, 2012, kännetecknar födelsen av denna nya tidsålder, som även kallas den Gyllene Tidsåldern.


Sri AmmaBhagavans mission och vision har varit att hjälpa mänskligheten i denna övergång. Missionen var att skapa en kritisk massa av 70 000 uppvaknade människor som påverkar det mänskliga medvetandet. Denna mission är nu uppnådd!


Det stora Uppvaknandet för mänskligheten är nu i full rullning och vi bevittnar tiotusentals människor bli uppvaknade varje månad, i ständigt ökande antal.


För att fira och inviga födseln av denna nya tidsålder för mänskligheten, kommer det sändas en speciell webcast där vi mediterar och mottar Deeksha för Uppvaknande direkt från Sri AmmaBhagavan.


Som förberedelse för denna speciella meditation för Uppvaknande med Sri AmmaBhagavan, kan du delta i Oneness Meditation evenemang och internetsändningar och motta Deeksha från de som är Uppvaknade. Bjud in din familj och dina vänner till evenemangen och deekshorna denna månad och ta del av detta historiska event!!


DATUM: 21 december, 2012
TID: kl. 12.30 svensk tid

 

LÄNKEN FÖR WEBCASTEN ÄR: http://www.livestream.com/onenessuniversity

Senast ändrad av Admin Dec 11, 2012.

© 2016   Created by Admin.   Drivs med tekniken bakom

Emblem  |  Rapportera en händelse  |  Användarvillkor